Disclaimer: This blog post contains affiliate links. I may earn a small commission to fund my coffee drinking habit if you use these links to make a purchase. You will not be charged extra. So it's a win for everyone! Please note that I won't link any products I don't believe in or don't resonate with my blog site. Thank you!

Als je al bekend bent met de Wet van Aantrekkingskracht, heb je vast al een keer een visionbord gemaakt en weet je dus ook al wat het is. Je kunt dan verder lezen vanaf het kopje: hoe kun je van de wallpaper van je telefoon een digitale slideshow maken die je kunt gebruiken als visionbord?

Wat is de Wet van Aantrekkingskracht?

Voor wie nog niet bekend is met de Wet van Aantrekkingskracht en Visionborden, leg ik deze begrippen eerst kort uit.

Laten we bij het begin beginnen. De Wet van Aantrekkingskracht, wat is dat precies?

De Wet van Aantrekkingskracht houdt kort samengevat in dat je creëert wat je denkt. Volgens de Wet van Aantrekking schep je je eigen realiteit met je gedachten. Denk je positief over iets, zal dat je waarheid worden. Heb je ergens een negatieve overtuiging over, dan wordt dit je realiteit. Je oogst wat je zaait eigenlijk. Als je de dingen aan wil trekken waar je van droomt, is het dus belangrijk dat je je focust op hetgeen je wil ontvangen en om je negatieve overtuigingen te gaan vervangen voor positieve overtuigingen. Dat laatste kun je doen door affirmaties te gebruiken. Wil je meer weten over affirmaties, lees dan hier mijn blog over de positieve kracht van affirmaties.

Wat is een Visionbord?

Een visionbord wordt gebruikt om jezelf bewust en herhaaldelijk te kunnen focussen op de dingen die je wil aantrekken in het leven. Denk aan plaatjes van vakantiebestemmingen, affirmaties, je droomauto, geldbedragen, je droombaan of je droomhuis. Je kunt een visionbord maken door ouderwets plaatjes te knippen en plakken op een groot stuk karton. Zo deed ik het voorheen altijd. Maar voor mij werkt dat niet zo goed. Je kan zo’n stuk karton bijvoorbeeld niet overal mee naartoe nemen. En als je echt wil manifesteren, wil je je focus zo vaak mogelijk naar je dromen kunnen verleggen. Ik wilde mijn visionbord dus altijd bij me hebben.

Daarna heb ik wat vision bord apps geprobeerd, wat al een hele vooruitgang was. Maar de drempel om die app steeds weer te openen, was toch best wel groot, waardoor ik er uiteindelijk bijna geen gebruik van maakte.

Hoe kun je van de wallpaper van je telefoon een digitale slideshow maken die je kunt gebruiken als vision board?

Nu heb ik een ontdekking gedaan die echt geniaal is! Je kunt namelijk een downloaden op je Android telefoon die je kunt instellen als wallpaper van je telefoon in de vorm van een automatische slideshow. Ik heb trouwens ook uit proberen te vinden hoe dit kan voor iPhone, maar ik heb niet kunnen vinden hoe dit werkt op iPhone en of het eigenlijk wel kan. Heb jij een iPhone en weet je hoe dit moet? Dan hoor ik het graag! Laat een bericht achter in de comments! :))

Hoe het werkt:

  • Download de My Wallpaper app voor android in de Google Play Store. 
  • Maak een nieuw album in de fotogalerij van je telefoon, noem het album bijvoorbeeld Visionbord
  • Verzamel afbeeldingen van alles dat je graag op je visionbord wil. Je kunt dit doen door te Googlen en de afbeeldingen op te slaan. Als je Pinterest hebt kun je ook een bord aanmaken en daar alle pins in bewaren met de afbeeldingen voor je visionbord. Vanaf Pinterest kun je afbeeldingen ook downloaden naar je telefoon. (Handig, dan kun je deze ook altijd vanaf je Pinterest account openen!).
  • In de Wallpaper apps kun je nu bij de instellingen aangeven dat je dit album als slideshow op je wallpaper wil zien.
  • Stel optionele instellingen in, bijvoorbeeld het aantal seconden. Voor mij werkt 10 seconden wel prettig.
  • Tadaa! Je live visionbord is klaar.
  • Ik heb op mijn telefoon altijd een pagina met lege ruimte waar geen apps staan. Als ik daar naartoe swipe zie ik dus alleen mijn visionbord!

Succes met het creëren van jouw visionbord! Ik hoop dat dit je helpt om beter te manifesteren!