Wet van aantrekkingskracht planner

De beste Wet van Aantrekkingskracht Planners voor 2020

Disclaimer: This blog post contains affiliate links. I may earn a small commission to fund my coffee drinking habit if you use these links to make a purchase. You will not be charged extra. So it's a win for everyone! Please note that I won't link any products I don't believe in or don't resonate with my blog site. Thank you!

De Wet van Aantrekkingskracht, wat is dat ook alweer?

In een eerdere post heb ik al geschreven over de Law of Attraction (de wet van aantrekkingskracht) en de redenen waarom ik hooked ben! De Wet van Aantrekkingskracht werkt 100%, maar je moet er wel wat voor doen. 🙂 En dan heb ik het met name over het hooghouden van je bewustzijn. Van je positieve denken. Zorgen dat je focus houdt op je doel en het blijven omkeren van je negatieve gedachten naar positieve gedachten. Een super handige tool hierbij is een Law of Attraction planner. Hierin kun je al je verlangens, doelen, gedachten en vision boards bijhouden. Ideaal! Maar wat is de Law of attraction ook alweer en welke Law of Attraction planner is het beste? Lees hier meer!

Even ter verfrissing van je geheugen.. of als je nog geen kennis hebt gemaakt met de wet van aantrekkingskracht; een korte introductie.

Een universele wet

De wet van aantrekkingskracht is een universele wet. De theorie achter deze wet is de gedachte dat we onze eigen realiteit (kunnen) creeren. Volgens deze wet trekken we de dingen aan die we willen, maar ook de dingen die we juist niet willen. Je trekt alles aan door middel van je gedachten en gevoelens. Wanneer je denkt aan positieve verlangens, kun je deze manifesteren. Maar wanneer de negatieve gedachten de overhand nemen, worden deze gedachten op den duur ook waarheid. Bang voor meer hoge rekeningen? Dan worden deze rekeningen op bestelling bij je afgeleverd! Wil je gewicht verliezen, maar denk je vooral aan het gewicht wat er maar bij blijft komen, dat je geen ritme in het sporten kunt vinden, dat dieten te zwaar is voor je en dat je bij elke blik in de spiegel tegen jezelf zegt dat je jezelf niet mooi genoeg vindt? Dan trek je hier juist meer van aan.

Gelukkig geldt omgekeerd hetzelfde! Verwacht je dat er een hoog geldbedrag bijgeschreven zal worden op je bankrekening uit onverwachte hoek? Dan zul je dit ook manifesteren. Kun je jezelf tijdens het kijken in de spiegel focussen op wat je mooi vindt aan jezelf? En zie je jezelf al voor je met het gewicht dat je voor ogen hebt? Dan is dit onderweg om zich te manifesteren als je nieuwe realiteit.

Een positieve mindset is life!

Wanneer we er beperkende overtuigingen op nahouden, trekken we ook beperking aan. Dit is precies de reden waarom het zo belangrijk is om er een positieve mindset op na te houden, zonder limiterende gedachten. Om hier bewust elke dag mee bezig te zijn, zodat de beperkende gedachten op den duur verdwijnen (en daarmee de bijbehorende manifestaties) en de positieve gedachten met je nieuwe geloofsovertuigingen een vast plekje krijgen in je geest en hiermee ook de realiteit creeren die je voor ogen hebt.

Alles is mogelijk, the sky is the limit! Maar wat ik zelf weet uit ervaring is dat je in het dagelijks leven zo snel vervalt in je oude gedachtenpatroon, dat je weer helemaal opgaat in wat je denkt dat de ‘realiteit’ is. Dat je niet meer op de juiste frequentie zit en eigenlijk vergeet dat de wet van aantrekking bestaat. Daarom ben ik op zoek gegaan naar tools die je daarbij kunnen helpen. Zodat het een stuk makkelijker voor je wordt om elke dag bewust te blijven en om in alignment te blijven met je source energie.

Wet van Aantrekkingskracht Planners!

En ik ben op iets super leuks uitgekomen. Iets waarmee je op een speelse, vrolijke manier aan de slag kunt gaan met je dagelijkse/maandelijkse/jaarlijkse doelen, iets om je affirmaties in bij te houden, om je progressie te monitoren, om synchroniciteit in bij te houden, iets dat je helpt om je doelen concreet te maken en daar vervolgens ook elke dag bewust mee aan de slag kunt gaan, namelijk: de Wet van Aantrekkingskracht planners! Blijkbaar zijn er nogal wat op de markt. Wist ik niet. Ik wist niet eens dat zoiets bestond, maar hoe tof…!! Alleen wat kun je nu met welke planner en welke past het beste bij jou?

Speciaal voor jou (en stiekem eigenlijk ook heel erg voor mezelf) heb ik de leukste bij elkaar gezocht! En ik heb ook een aantal verschillende soorten naast elkaar gezet, zodat je zelf kunt kijken wat jij zelf precies nodig hebt om een positieve mindset te behouden en in alignment te blijven. Dagelijks even wat tijd vrijmaken voor een stukje bewustzijn is gewoon echt super belangrijk als je de wet van aantrekkingskracht wil laten slagen. Dan is zo’n planner een goede stok achter de deur!

  1. Law of Attraction Life Planner – Weekly & Monthly Planner

Met deze 100% eco-vriendelijke planner kun je alle kanten op. Hij bevat een opbouwbaar vision board, om in één oogopslag je focus te kunnen leggen op al je verlangens en deze dagelijks te kunnen visualiseren. De planner bevat een gratitude journal, gewoontetrackers, to-do lijstjes, een wekelijkse en maandelijkse planner, mind maps, reflectiepagina’s, feel-good lijstjes en affirmaties. Kortom; alle self-awareness tools verpakt in één planner! Deze planner is ook geschikt voor vegans, want het is gemaakt van diervriendelijk PU leer en FSC gecertificeerd papier. De planner is niet gedateerd, dus je kunt beginnen wanneer je wil! En nog een ander leuk detail: als je gebruik maakt van hitte-gevoelige pennen, kun je planner later weer opnieuw gebruiken. 🙂 Deze Law of Attraction planner is verkrijgbaar in de kleuren zwart en rose.

Koop je Law of Attraction Life Planner hier!

2. Law of Attraction Daily Planner

Deze dagelijkse planner heeft veel overeenkomst met de wekelijkse/maandelijkse planner die ik hierboven heb genoemd. Ze hebben hetzelfde design en dezelfde tools waarmee je jezelf kunt toewerken naar de beste versie van je zelf, zoals; het opvouwbare vision board, de avond- en ochtendvragen, mind maps, reflectiepagina’s, het gratitude journaal, de to-do lijstjes en nog meer. Het verschil zit hem met name in grootte van planner. Dit A5-formaat is kleiner dan het B5-formaat van de wekelijkse/maandelijkse planner en dus wellicht makkelijker voor onderweg! De planner is 100% eco-vriendelijk en geschikt vegans. De Law of Attraction planner heeft een kalender voor 2019, 2020, 2012 en 2022 en is niet gedateerd. Kortom; de ideale Law of Attraction planner om je geest een reset te geven en aan dagelijkse planning en reflectie te kunnen doen. Verkrijgbaar in de kleuren rose en turquoise.

Koop deze Law of Attraction Daily Planner hier!

3. Law of Attraction Goal Planner

Met deze Law of Attraction planner word je meester in de Law of Attraction. En dat binnen 30 dagen. Er is ruimte voor dagelijkse planning en reflectie, het stellen van doelen en prioriteiten en mind mapping. Verder bevat deze Law of Attraction planner een 8-stappen plan, een vision board en ruimte om je ideeen uit te werken. Deze planner schijnt goed te werken, omdat je volgens de NASA je onbewustzijn binnen 30 dagen kunt herprogrammeren. Dit betekent ook dat als je een dag overslaat, je opnieuw kunt beginnen. Deze Law of Attraction planner is dus de ideale houvast als je echt blijvende veranderingen wil zien. In tegenstelling tot andere motivational journals kun je hiermee echt bijhouden waar je staat in het proces. Het brengt inzage in wat er nu precies omgaat in je hoofd en helpt je uit je negatieve gedachtenpatroon te stappen. Ook leuk om de planner als hij eenmaal gevuld is te bewaren om later op terug te kijken!

Koop de Law of Attraction Goal Planner hier!

4. The Five Minute Journal

Zijn urenlange schrijfsessies niet aan jou besteed of heb je eigenlijk helemaal geen tijd om een planner bij te houden? Met deze planner kun je je happiness-gevoel een boost geven door slechts 5 minuutjes van je dag te investeren. Je houdt dagelijks kort je prioriteiten voor die dag bij en je houdt je bewustzijn hoog door middel van de dagelijkse affirmaties en quotes. En voor het einde van de dag is er de ‘end of day reflection’. Naar mijn idee zijn de andere Law of Attraction planners super leuk, maar je hebt echt niet meer dan 5 minuten per dag nodig om je consciousness en alignment op peil te houden. Het bewust creeeren van een aantal positieve gedachten per dag, stelt je al in de op de juiste frequentie. De planner kun je 6 maanden lang gebruiken.

Koop de 5 Minute Journal hier!

5. The 555 Manifesting Challenge

Een andere leuke planner is de 555 manifesting challenge. Deze planner maakt gebruik van een andere strategie en maakt ook gebruik van de Law of Attraction/New Thought. Het is de bedoeling dat je kiest wat je binnen 5 dagen wil manifesteren door elke dag 55x dezelfde affirmatie in deze journal te schrijven. En dit herhaal je dan 5 dagen. Het klinkt een beetje als strafwerk, maar eigenlijk is het natuurlijk super logisch dat deze tactiek werkt. Door de gedachte te herhalen door hem constant op te schrijven, programmeer je de nieuwe gedachte in je geest en dus wordt dat uiteindelijk je waarheid. Eigenlijk zou je dit werkboek er standaard naast moeten houden bij de andere planner die je kiest om de Wet van Aantrekkingskracht nog meer kracht bij te zetten. Want waar je op focust, trek je aan! Dus focus, focus, focus…

Dit leuke boekje heeft 150 pagina’s om vol te schrijven en gaat dus 11 rondes van 5-dagen manifestaties mee!

Koop de 555 Manifesting Challenge hier!

6. Tools4wisdom planner

En de laatste planner waar ik heel erg enthousiast over ben; de Tools4wisdom planner. De belofte is dat deze planner je zelfs gemotiveerd weet te houden, wanneer het leven even tegenzit. En als iets belangrijk is om je op het pad van alignment te houden, dan is het wel het hoog houden van je spirit wanneer het allemaal wat lastiger gaat. En dit is tegelijk ook het moeilijkst en waar het zo vaak misgaat met de Wet van Aantrekkingskracht. Deze planner verplaatst je focus van reactief naar pro-actief. Je gaat aan de slag met het opbreken van je doelen van groot naar klein. Van jaarlijkse doelen, naar maandelijkse doelen, naar dagelijkse doelen, zodat je uiteindelijk behapbare micro-stappen af te leggen hebt. Dit maakt dan ook gelijk dat je doelen niet te groot lijken, omdat je niet opeens van niets naar alles gaat. En hierdoor kun je makkelijker je geloof behouden dat het doel/manifestatie haalbaar is. Je doet het echt stap voor stap.

Wat mij het meest aanspreekt aan deze planner is de shift van reactief naar pro-actief. Want wanneer je pro-actief word, leer je gelijk dat het leven je niet overkomt, maar dat je er juist heel veel controle over hebt. Je leert om hier dan elke dag mee bezig te zijn en stap voor stap toe te werken naar de gewenste uitkomst. Dit is voor mij ook de manier geweest om uit de depressie/anxiety te stappen. Ik was altijd zo overweldigd door doelen dat ze bij voorbaat niet haalbaar leken. En ik had de overtuiging dat het leven nu eenmaal komt zoals het komt, heel random. Uiteindelijk heb ik besloten om elke dag iets te ondernemen waar mijn toekomstige zelf me over 5 jaar dankbaar voor zou zijn. Dat waren soms de kleinste dingen; die dag gezond koken voor mezelf, schoonmaken, die ene brief versturen, mezelf inschrijven voor een cursus, een hoofdstuk studeren. En die instelling heeft uiteindelijk geresulteerd in de manifestatie van mijn grootste verlangens.

Koop de Tools4Wisdom planner hier!

Ik hoop dat ik je vooruit heb weten te helpen in je zoektocht naar de ideale Wet van Aantrekkingskracht planner. Welke is jouw favoriet? Laat het weten in de comments hieronder. 🙂

Liefs,

Angie

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie