BlessingManifesting2020
|

Depressie en angst overwinnen met de motiverende tools van Blessing Manifesting

Disclaimer: This blog post contains affiliate links. I may earn a small commission to fund my coffee drinking habit if you use these links to make a purchase. You will not be charged extra. So it's a win for everyone! Please note that I won't link any products I don't believe in or don't resonate with my blog site. Thank you!

Lieve positieve-zelfmanifesteerder,

Zoals beloofd deel ik hier alles met jou wat het mij tot nu toe goed geholpen heeft als het om depressie en angst overwinnen, de Wet van Aantrekkingskracht en een positieve mindset gaat. En ik heb nu weer zoiets leuks gevonden waar ik weer helemaal blij van word! 🙂

Namelijk de website van Blessing Manifesting! De creatieve geest achter deze site is Dominee; een blogster die net als ik ook te maken heeft gehad met depressie en anxiety. We zijn op een aantal dagen/weken na even oud, introvert, getrouwd, cat-lover en bi-racial. Dus ik voelde me direct verbonden met haar! En zoals het mijn passie is om anderen te helpen op hun pad van positiviteit, angst overwinnen, spiritualiteit en zelf-liefde, zo doet zij dit op haar eigen manier ook!

We hebben allebei onze eigen manier gevonden om uit die negatieve spiraal te stappen en echt wat te maken van het leven. Dus als ik dan over iemand een blog wil schrijven is zij het wel!

Maak kennis met Dominee!

dominee

Depressie en angst overwinnen met Blessing Manifesting

Het leuke aan Dominee en haar website Blessing Manifesting is dat zij allerlei tools heeft gecreëerd, die er ook nog eens echt ontzettend leuk uitzien, waarmee jij aan jezelf kunt werken op je weg naar groei, een positieve mindset en geluk. Met haar tools helpt ze je om jezelf te vinden en te leren om verliefd te worden op jezelf. Want als je nu in een depressie/gevoel van anxiety vastzit, zijn dit echt geweldige tools om je te helpen om die depressie en angst te overwinnen.

Ik ben zelf vaak genoeg bij psychologen geweest om me uit die negatieve gedachtespiraal te helpen. En hoewel ik absoluut niet wil claimen dat het niet werkt, was dit voor mij in ieder geval niet de juiste weg. Sterker nog, voor mij heeft het constante oprakelen van het verleden -het wat-naar-dat-je-dat-allemaal-hebt-moeten-doorstaan-zeg… goh..dat-je-nog-op-wil-staan – vaak eerder averechts gewerkt.

En waarom? Omdat je wat mij betreft bezig moet zijn met hetgeen je vandaag gaat doen om het leven er morgen nog beter uit te laten zien, in plaats van jezelf te focussen op wat er al is geweest. Achteraf begrijp ik waarom dit mij niet echt vooruit heeft geholpen. Depressie en angst overwinnen doe je niet door in het verleden te blijven hangen, maar door vooruit te kijken.

Ik zeg nu ook zeker niet dat je je therapie-sessies moet stoppen, want voor veel mensen zal het juist veel goed doen. En soms is het misschien ook echt nodig om het nare eerst allemaal weer op te rakelen voor je weer stappen vooruit kunt maken. En je therapie-momentjes combineren met een nieuwe positieve mindset kan natuurlijk ook nooit kwaad.

Depressie en angst overwinnen met de Wet van Aantrekkingskracht

Wat mij daarentegen wel echt heeft geholpen is het focussen op de dingen die ik wél in mijn leven wil aantrekken. Namelijk door het toepassen van de Wet van Aantrekkingskracht. In plaats van mezelf te herinneren aan de dingen die ik toch echt niet opnieuw wilde aantrekken. Ik doe dit onder andere door elke dag een dankbaarheids-dagboek bij te houden, door mijn affirmaties elke dag opnieuw te lezen, naar mijn vision board te kijken en door mijn wensen en doelen scherp te houden.

Maar dus ook door iedere dag proactief te zijn. En dat houdt in dat ik elke dag tenminste iets te doen, waarmee ik mijn toekomstige zelf een plezier doe. En om jezelf accountable te houden, zijn de tools van Blessing Manifesting dus perfect. Op de website kun je allerlei super leuke downloadbare/printbare tools die je hiervoor kunt gebruiken. Op deze manier blijf je on track en hou je je bewustzijn en je doelen op scherp. Ik zet de leukste even voor je op een rijtje:

Self-Love Workbook:

Breathe: Anxiety Workbook

Self-Care Planner 2020:

Self-care: Waxing Moon Guide:

Random Acts Of Kindness Cards:

random acts of kindness cards

Dus ik zou zeggen, neem een kijkje op haar website, laat je inspireren! Er staan nog veel meer leuke producten op, zoals een worksheet voor liefdesverdiet, fitness en sobriety. En los van dat je er gewoon heel erg vrolijk van wordt, is alles nog hartstikke betaalbaar ook! 🙂

Liefs

Angelica

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie