De kracht van affirmaties

Mijn Wet van Aantrekkingskracht-blog – En alles wat je nodig hebt om in alignment te blijven!

Disclaimer: This blog post contains affiliate links. I may earn a small commission to fund my coffee drinking habit if you use these links to make a purchase. You will not be charged extra. So it's a win for everyone! Please note that I won't link any products I don't believe in or don't resonate with my blog site. Thank you!

AL JE LEVENSVRAGEN BEANTWOORD, OF…

Hey jij daar, leuk dat je komt kijken op mijn blog over de Wet van Aantrekking en al het andere dat je nodig hebt om in alignment te blijven. Voordat ik echt van start ga met mijn blog, begin ik vandaag met een korte introductie over het pad dat ik heb afgelegd en mijn ervaringen wat deze magische wet betreft.

Meer dan 10 jaar geleden, werd mijn aandacht in de boekenwinkel getrokken door een boek met een gouden sleutel op de omslag getiteld ‘The Secret’. Aangezien je op mijn blog bent beland ben je het vast al eens tegengekomen, maar toen was dit echt iets nieuws. En zoals de wet van aantrekkingskracht behoort te doen, werd ik er op dat moment ook naartoe gezogen.

Dus, boek afgerekend, snel richting huis, want ik was zooo benieuwd… en ik heb het in 1 adem uitgelezen. Ik was direct overtuigd! Dit is waar ik mijn hele leven al naar op zoek was!

WERKT DE WET VAN AANTREKKING NOU ECHT?

Na een aantal keer de proef op de som genomen te hebben, leek het inderdaad echt te werken. Maar weet je waar ik me toen nog niet van bewust was? Van dat vat vol beperkende gedachten dat diep in mij huisde. Die gedachten namen de controle steeds weer over. Ik was me er alleen niet bewust van.

Het resultaat: Ik haakte keer op keer weer af, want er kwamen toch nog steeds ‘vervelende’ dingen op mijn pad. Daar werd ik dan in meegezogen, om vervolgens na een tijdje toch weer aangetrokken te worden door de wet van aantrekking, het weer even beter ging, totdat ik weer in die valkuil viel..

De negatieve gedachten hadden hun comeback weer gemaakt: zie je wel, dit is klinkklare onzin, hoe kun je daar nou in geloven? Denk je nu echt dat het leven zo makkelijk kan zijn? Het is heus niet zo simpel, zo werkt het leven toch niet! Je hebt gewoon een paar keer geluk gehad, want je ziet toch dat je niet hebt gemanifesteerd waar je om hebt gevraagd!? Je komt er niet eens bij in de buurt, etc.’ Komt dit jou bekend voor? Dan zit je hier in ieder geval goed! 🙂

De terugval was voor mij zo groot, dat het eindigde in depressie, een burn-out en eigenlijk een algeheel gevoel van droevigheid wat het hele leven betreft. Want ik dacht, dat dingen je nu eenmaal overkomen en dat je daar geen invloed op hebt. Ik dacht dat je nu eenmaal een pechvogel of geluksvogel kon zijn. Dat dat oneerlijk verdeeld was.

En met periodes leek de kennis die ik had opgedaan over de wet van aantrekkingskracht uit mijn geheugen te zijn verdwenen. Het zat er nog wel, ergens, maar het negatieve-gedachten-monster voerde de boventoon.

VAN NIETS NAAR ALLES MET DE WET VAN AANTREKKING

Een aantal jaar geleden heb ik mezelf opgegeven voor een cursus Kabbalah. Veel van deze leer ging ook over de kracht van gedachten en over bewust creëren. Langzaamaan bracht het me weer in contact met de Wet van Aantrekking en sinds dat moment zijn er super veel mooie dingen gebeurd in mijn leven.

Zo heb ik mijn baan opgezegd en mijn woning verkocht. Mijn droom om een tijdje in het buitenland te wonen is uitgekomen (inmiddels ben ik weer terug) en eigenlijk heb ik een heleboel dingen gedaan, waar ik al jaren van droomde.

Ik leer meer en meer over de wet van aantrekking en er kwamen ook steeds meer geweldige boeken en mensen op mijn pad, die me ook weer verder op weg hebben geholpen en in alignment hebben gehouden! En dit was het nog niet, de lijst is eindeloos: Ik ben inmiddels getrouwd met de liefde van mijn leven, er is een kleine op komst, ik ben yoga docente geworden en ik ben mijn eigen freelance onderneming gestart. Al deze levensveranderingen, die ooit niet verder leken te komen dan niet haalbare dromen, zijn nu mijn dagelijkse realiteit. Op de één of andere manier zijn ze uitgekomen. Het Universum is hard aan het werk geweest voor mij.

Mijn leven is dus echt compleet veranderd. En dit is waarom ik mijn kennis en ervaringen zo graag wil delen met jou! Zodat jij niet ook eerst door miserabele verwarrende weken/maanden/jaren hoeft, voordat je deze goede shit weet uit te vogelen. Ook helpt deze blog om mezelf binnen het bewustzijn te houden, want in het dagelijks leven ga je vaak zo op in de illusionaire wereld!

Dan vergeet je vaak om dankbaar te zijn voor alles dat je gemanifesteerd hebt, je neemt ze snel voor lief. Je vergeet dan weer even hoeveel van het leven binnen je eigen controle ligt, hoe je de kleinste details uit je leven zelf aantrekt, elke dag opnieuw.

LET’S SHARE!

Als je op zoek bent naar meer kennis over de wet van aantrekkingskracht, of als je een start wil maken om er meer over te weten te komen dan raad ik je aan om het boek ‘De wet van aantrekking‘ te lezen van Esther en Jerry Hicks. Dit boek is een enorme eye-opener geweest voor mij en ik heb het zelf pas zeer recent ontdekt. Ik had het graag jaren geleden op mijn pad gekregen.

Maar ach… niets zonder reden. Het moest zo zijn. Ik lees nu iedere dag een stukje uit de boeken van Jerry en Esther Hicks. Dat helpt om mijn awereness hoog te houden en het helpt me enorm.

Ik raad je ook aan te gaan werken met een Law of Attraction of motivatieplanner. Ze houden je bewust en op het pad in de goede richting.

En als je het net zoals ik fijn vind om het te kunnen beluisteren vind je hier het audioboek:

Laat hieronder in de comments achter wat jouw ervaringen zijn met de wet van aantrekking. En als je het boek gelezen hebt, ben ik benieuwd wat je ervan vond.

Veel Liefs en Licht

Angelica

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie