Universele Beleiding - Inhale The Good Shit

5x De Meest Inspirerende Affirmatiekaarten Sets 2020

Disclaimer: This blog post contains affiliate links. I may earn a small commission to fund my coffee drinking habit if you use these links to make a purchase. You will not be charged extra. So it's a win for everyone! Please note that I won't link any products I don't believe in or don't resonate with my blog site. Thank you!

De kracht van positieve affirmaties

Door iedere morgen de juiste intentie te zetten voor de rest van je dag, kun je de alvast een positieve richting geven. Je kunt dit doen met behulp van krachtige positieve gedachten, ofwel affirmaties. Affirmaties herinneren je om de hele dag een positieve mindset te behouden, wat er ook gebeurt. Ze helpen bij het stoppen van negatieve gedachten of uitspraken over jezelf. Ze houden je ook uit de fysieke illusionaire ‘realiteit’ van het ego waar we zo makkelijk in opgaan.

Affirmaties zijn magisch voor mij. Wanneer ik ze dagelijks tot me door laat dringen, voel ik direct een shift in mijn stemming, in de dingen die ik aantrek, in mijn relaties en in mijn financi√ęn. Het omgekeerde geldt ook wanneer ik vergeet om ze door te nemen. De positieve gedachten maken dan vrij baan voor de negatieve gedachten en die maken daar uiteraard ook direct gebruik van. ūüėČ

Dit is waarom affirmaties zo ontzettend belangrijk voor me zijn. Ze houden mijn energie hoog en ik bekijk de wereld met een positievere blik. Affirmaties geven hoop, zekerheid en vertrouwen. Ongeacht het verloop van mijn dag weet ik dat het hoe dan ook goed komt en zo moet zijn. Ze herinneren je aan je innerlijke kracht en om daarop te vertrouwen. Je bent je weer bewust dat alles wat er vandaag op je pad komt je weer de mogelijkheid geeft om verder te groeien.

Wat kun je doen met Affirmatiekaarten?

Affirmatiekaarten zijn kaarten met daarop verschillende affirmaties. Het verschil met gewone affirmaties en affirmatiekaarten is dat ze je kunnen helpen met het beantwoorden van levensvragen. Op iedere kaart staat een persoonlijke boodschap voor je en door iedere dag een kaart te trekken (of iedere week, iedere maand, net waar jij behoefte aan hebt), kun je je mindset richting het positieve dirigeren en uit je negatieve gedachtenpatronen komen. Elke boodschap is bedoeld om je een nieuw perspectief te bieden over een situatie waar je jezelf op dat moment in bevindt.

Je kunt de kaarten gebruiken wanneer je even niemand om je heen hebt en advies nodig hebt. Je kunt een goede set met affirmatiekaarten eigenlijk een beetje vergelijken met die goede vriend of vriendin, die altijd klaar staat met advies wanneer jij dat nodig hebt. Deze vriend haalt je nooit naar beneden, maar kiest er altijd voor om je een liefdevol, ondersteunend antwoord te geven.

Een antwoord dat je altijd een perspectief zal geven, dat ervoor zorgt dat je je vraag of probleem op een positieve manier kunt benaderen. Deze vriend laat je zien dat er altijd een lichtpuntje is in iedere situatie. Je hoeft alleen je vragen te stellen en een kaart te trekken voor het antwoord.

Hoe vind je het Affirmatiekaarten dat het beste bij je past?

De hoeveelheid Affirmatiedecks waar je vandaag de dag uit kunt kiezen is niet te tellen. Je kunt ze vinden in alle soorten en maten, in verschillende designs, met hele verschillende boodschappen. Het juiste affirmatiedeck kiezen is iets ontzettend persoonlijks. Het moet maar net resoneren met hoe jij op dit moment in het leven staat, wat je nodig hebt en welk design je aanspreekt.

Toch wil ik een aantal sets met je delen die ik ontzettend mooi en inspirerend vind. Het zijn affirmatiedecks waarvan ik denk dat ze de meeste van jullie ook aan zullen spreken. Ik heb gekozen voor affirmatiedecks met helderse, elegante designs en met waardevolle affirmaties die je voor die je voor altijd met je mee kunt dragen.

Hoe gebruik je Affirmatiekaarten?

Simpel! Je kunt ze gebruiken zoals jij dat wil! Ze komen niet met vaste regels en je gebruikt ze op intu√Įtie. Stel een vraag, trek een kaart en zie welk antwoord het Universum klaar heeft staan voor jou vandaag. Je kunt de affirmatiekaart met je meenemen of de affirmatie uit je hoofd leren, zodat je deze de rest van de dag kunt herhalen voor jezelf.

En heb je weer nieuw advies nodig of extra advies naast de boodschap die je eerder al ontvangen hebt, dan kies je nog een kaart uit. Je kunt dit zo vaak doen als jij wil; elke dag, elk uur, elke week, iedere maand! Het is helemaal aan jou. En je kunt ze natuurlijk ook gebruiken om een vriend(in) of familielid te helpen met een brandende vraag.

En dan, de 5 Affirmatiedecks van mijn keuze!

Ik heb een lijst samengesteld van de best ge√Įllustreerde affirmatiedecks met de meest inspirerende affirmaties die ik kon vinden waarvan ik denk dat ze met de meeste van ons zullen resoneren. Ze zijn allemaal gefocust op het behouden van een positieve mindset en om alles te bekijken vanuit een nieuw perspectief. Ze brengen je naar een hogere vorm van energie en in een diepere connectie met je innerlijke zelf en het Universum.

Super Attractor – Gabby Bernstein (Engels)

Deze set met 52 affirmatiekaarten is geschreven door Gabby Bernstein. Zij is één van mijn grootste inspiratiebronnen, één van de beste teachers op het gebied van manifesteren, de wet van aantrekking. Gabby heeft ook bestsellers geschreven. In 2019 heeft zij samen met dit Affirmatiedeck het gelijknamige boek Super Attractor uitgebracht. Een boek dat je met stip bovenaan je Te Lezen lijstje moet hebben! 

Deze affirmatiekaarten zijn gemaakt om jou te inspireren om een leven te leiden vol van geluk en vreugde en zal je helpen om je dromen te manifesteren in de realiteit. Iedere kaart komt met een mantra die je ondersteunt en begeleidt en helpt je om in alignment te leven met je innerlijke zelf. 

Je Kunt Je Leven Helen – Louise Hay (Nederlands)

Dit deck met affirmatiekaarten is geschreven door Louise Hay: de koningin van affirmaties! Zij is de auteur van één van mijn favoriete boeken. Wederom een gelijknamig boek: Je kunt je leven helen. Dit boek heeft mijn kijk op het leven compleet veranderd, in de positieve zin. Dit boek hoort wat mij betreft in de standaard boekencollectie van iedere Manifesteerder thuis. Daarom mag dit deck van Louise zeker niet ontbreken in dit rijtje. Affirmaties en manifesteren beginnen gewoon bij Louise. 

Er zitten 64 affirmatiekaarten in deze set met ieder een eigen inspirerende boodschap om je eraan te herinneren dat je veilig bent en dat alles waar je naar op zoek bent, er al is. Iedere kaart nodigt uit om een kijkje naar binnen te nemen en jezelf bewust te worden van al het potentieel dat in je zit. 

Lamare Affirmatie Kaarten (Engels)

Dit deck kaarten heeft echt een prachtig, kleurrijk, rustig design waar ik direct kalm van word. Net zoals bij alle andere decks kun je de kaarten zo vaak gebruiken als je wil. Deze kaarten helpen je om relaxter in het leven te staan en met het stoppen van negatieve gedachten die je tegenhouden in het bereiken van je dromen. Herprogrammeer je gedachten en verander je mindset met dit affirmatiedeck.

Happy Life Affirmatiekaarten (Engels)

Bullet Journal

Dit Happy Life deck met affirmatiekaarten bestaat uit 54 kaarten met een artistiek en rustig design, met daarop – hoe kan het ook anders – affirmaties. En nog leuker, dat houten doosje wat je ziet, krijg je erbij. Zo kun je de kaart van de dag makkelijk in je zicht plaatsen. Dit affirmatiedeck is ontworpen door het Australische bedrijf Bullet Planner, die los van dit mooie kaartendeck nog heel veel andere self-love en zelfontwikkelingstools maken met designs waar ik echt verliefd op ben. 

‚ÄúStart your day with an inspiration and a smile.‚ÄĚ

~Bullet Planner~

LSW Mindkaarten (Engels)


En dan het laatste affirmatiedeck. Een licht en minimalistisch design. Ik hou ervan! Niet te veel poespas, dat maakt ook niet onrustig als je ernaar kijkt. Deze kaarten helpen je om te focussen op Aanwezig zijn in het Nu. En net als bij alle andere decks, kun je de kaarten weer zo vaak gebruiken als je behoefte aan hebt. De kaarten zijn verdeeld in 5 categorie√ęn waar je mee kunt spelen, dat zijn: kindness, ritual, gratitude, journal en reflection. 

Hopelijk heb ik je op weg geholpen in je zoektocht naar het perfecte deck met Affirmatiekaarten dat het beste bij je past. In ieder geval hoop ik je ge√Įnspireerd te hebben om affirmatiekaarten te gebruiken als je dat nog niet doet en zal dit je weer dichterbij het manifesteren van je wensen en verlangens brengen. 

Liefs!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie